PETRECERI PENTRU COPII

FREEWALL

Escalada. Distractie. Petrecere.

Fa din aniversarea copilului tau o aventura plina de distractie si miscare. Petrecerile intr-o sala de catarat sunt dinamice si pline de energie.

Recomandam haine comode, lejere ca de exemplu pantaloni de trening sau blugi elastici si un tricou/maieu/bluza cu maneca lunga si un hanorac. De evitat fustele si rochiile la fete. Este obligatorie o pereche curata de incaltaminte sport de schimb pentru accesul in sala.

INCHIRIERE SALA

1 ora
380 RON
minim 2 ore
in afara programului salii

Accesul in sala se poate face cu 15 minute inainte de ora inceperii si poate depasi cu 15 minute perioada stabilita, timp dedicat pentru echiparea copiilor la inceput sau pregatirea de plecare la final (in acest timp nu se desfasoara activitati). La depasirea acestui timp, se va percepe o taxa de 50 lei daca nu se doreste prelungirea perioadei cu inca o ora sau 380 lei pentru cei care doresc acest lucru.

INCHIRIERE SALA

1 ora
350 RON
minim 2 ore
in afara programului salii

Accesul in sala se poate face cu 15 minute inainte de ora inceperii si poate depasi cu 15 minute perioada stabilita, timp dedicat pentru echiparea copiilor la inceput sau pregatirea de plecare la final (in acest timp nu se desfasoara activitati). La depasirea acestui timp, se va percepe o taxa de 50 lei daca nu se doreste prelungirea perioadei cu inca o ora sau 350 lei pentru cei care doresc acest lucru.

ACTIVITATI.

Programul se adapteaza in functie de varsta medie a copiilor participanti sau in functie de cerintele sarbatoritului/ei (in limita posibilitatilor). Decorarea salii pentru o atmosfera mai festiva se poate realiza daca rezervarea salii pentru eveniment se face cu cel putin 10 zile inainte.

jocuri pentru destinderea atmosferei

escalada pe panou inalt de 10 m (asigurati in coarda)

bouldering

jocuri specifice care se realizeaza pe panouri

mic atelier de creatie ( realizare de bratara din cordelina pe care o pot pastra la final)

INVITATII.

Am pregatit cateva modele de invitatii sa le poti descarca.

Copyright © 2020 - All Rights Reserved to FREEWALL