CURSURI ESCALADA LA STANCA PENTRU COPII

FREEWALL

Escalada. Initiere. Aventura.

Escalada este un sport cu multe avantaje pentru intreaga familie, indiferent de varsta. Este excelent pentru a construi un corp puternic, dezvoltat armonios si o minte la fel de puternica si increzatoare. Este un sport care poate fi practicat atat in interior, cat si in aer liber. In plus, are beneficii precum cresterea mobilitatii si flexibilitatii si ofera un antrenament pentru intreg corpul. Fiind o activitate interesanta si distractiva, este preferata de catre copii.

Pentru ca se poate practica si in aer liber, cataratul ofera copiilor sansa de a petrece timp in natura, departe de expunerea constanta la telefoane si alte gadgeturi de care sunt atat de dependenti in zilele noastre.

Cataratul practicat in sala de escalada este o modalitate buna pentru a construi tehnica si increderea necesare pentru a trece apoi la cataratul pe stanca, in aer liber. Copii pot vedea mai bine unde sunt pozitionate prizele si unde sa-si aseze mainile si picioarele. Dupa dobandirea anumitor abilitati, acestia vor gasi cataratul pe stanca mai accesibil si se vor simti mai confortabil pe perete.

CURS ESCALADA

1 zi
grup intre 5-10 copii

Include instructorul, echipamentul tehnic pentru escalada. Nu include: transportul la locatie si masa.

CURS ESCALADA

1 zi
grup intre 5-10 copii

Include instructorul, echipamentul tehnic pentru escalada. Nu include: transportul la locatie si masa.

CONTINUTUL CURSULUI. INFORMATII.

Cursurile de 3 zile de catarare pe stanca se adreseaza incepatorilor care doresc sa invete bazele in escalada. Au o perioada fixa ( vineri-duminica) conform calendarului. La cerere se pot organiza si in alta perioada, in functie de disponibilitatea instructorilor. Cursul contine:

prezentarea echipamentului specific escaladei si utilizarea lui

reguli de baza in escalada

standarde de siguranta in escalada

cataratul mansa

coborare in rapel

noduri de baza in escalada

dezechiparea traseelor

Copyright © 2020 - All Rights Reserved to FREEWALL