NOUTATI

FREEWALL

OFERTE. PROMOTII. NOUTATI.

Frecvent oferim promotii si oferte pentru clientii nostrii si suntem activi pe platformele media. Urmareste-ne si afla primul de promotiile noastre.

NOU.

Vino cu prietenul tau la Freewall. Are o sedinta cu instructor gratuita.

Voucher

PROMOTIILE ANTERIOARE.

Voucher

Energizare

Primesti un Fitness Drink si un baton proteic gratuit daca vii la Freewall si iti iei un abonament de 8 sedinte cu instructor.

Voucher

Cu prieteni e mai ieftin

Adu un prieten la Freewall si primesti 15% reducere la abonamentul tau full sau cu 8 intrari.

Voucher

In martie vin fetele la catarat

Pentru ca luna martie este la fel de speciala pentru noi, cum este pentru tine, iti oferim o sedinta gratuita de bouldering cu instructor, in fiecare luni, ora 20, in decursul lunii martie.

Voucher

2 sedinte bonus

In luna decembrie, vino impreuna cu un prieten la cursul de escalada si beneficiati amandoi de 2 sedinte de antrenament bonus la abonament. In plus, tu vei primi 10% reducere la urmatorul curs achitat.

Voucher

al 4-lea prieten intra gratis

In luna februarie, in 4 este mai ieftin! Aduna-ti prietenii, cumpara 3 abonamente (8 intrari/full), iar al 4-lea prieten primeste gratis un abonament. Se aplica si la intrari: 3 intrari achizitionate in aceeasi zi, al 4-lea intra pe moca!

Voucher

1 intrare gratis

La achizitionarea oricarui abonament full sau 8 intrari in decursul lunii ianuarie, primesti o intrare gratuita pe care o poti oferi unui prieten. Promotia se aplica doar pentru abonamentele achizitionate in ianuarie. Promotia nu se aplica abonamentelor pe 2 luni.

Voucher

50% reducere la abonamente

Cumpara in avans 2 abonamente (full sau 8 intrari) in perioada 14-19 decembrie 2020 si vei plati doar 50% din valoarea celui de-al doilea abonament.

Voucher

10% off Abonament - full / 8 intrari

Vino impreuna cu un prieten la cursul de escalada si beneficiati amandoi de 2 sedinte de antrenament bonus la abonament. In plus, tu vei primi 10% reducere la urmatorul curs achitat.

Voucher

10% off Abonament - full / 8 intrari

Si noi avem martisoare! La fiecare abonament (full / 8 intrari) achizitionat impreuna cu un produs Pronutrition, vei primi 10% reducere la urmatorul tau abonament cumparat (full/ 8 intrari). Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri!

Copyright © 2020 - All Rights Reserved to FREEWALL