INCHIRIERI SALA PENTRU EVENIMENTE

FREEWALL

ESCALADA. SCOALA ALTFEL. TEAMBUILDING

Ajuta-ti echipa sa depaseasca noi limite! Fie ca este vorba doar despre cateva ore de distractie sau ca doresti sa iti cunosti si sa iti evaluezi oamenii din echipa, activitatile propuse de echipa noastra vor multumi pe toata lumea. Va asteptam cu jocuri de echipa, bouldering, escalada pe un perete inalt de 10 m si alte surprize din domeniu. Programul poate fi usor personalizat in functie de preferintele grupului/leaderului. .

Activitatile pregatite pentru grupuri de copii ofera o experienta unica si dinamica intr-un mediu controlat. Acestea ajuta la dezvoltarea increderii de sine, a notiunii de disciplina si respect pentru anumite reguli (invatand sa se catere dupa anumite culori sau trasee prestabilite), dezvolta mobilitatea si elasticitatea, pe langa multe alte beneficii. Panourile de catarat, respectiv traseele de catarat sunt concepute pe mai multe nivele, pentru a se putea bucura toata lumea de ele, indiferent de conditia fizica.

SCOALA ALTFEL

in afara programului salii

TEAMBUILDING

in afara programului salii

Accesul in sala se poate face cu 15 minute inainte de ora inceperii si poate depasi cu 15 minute perioada stabilita, timp dedicat pentru echiparea copiilor la inceput sau pregatirea de plecare la final (in acest timp nu se desfasoara activitati). La depasirea acestui timp, se va percepe o taxa de 50 lei daca nu se doreste prelungirea perioadei cu inca o ora sau 380 lei pentru cei care doresc acest lucru.

TEAMBUILDING

in afara programului salii

SCOALA ALTFEL

in afara programului salii

Accesul in sala se poate face cu 15 minute inainte de ora inceperii si poate depasi cu 15 minute perioada stabilita, timp dedicat pentru echiparea copiilor la inceput sau pregatirea de plecare la final (in acest timp nu se desfasoara activitati). La depasirea acestui timp, se va percepe o taxa de 50 lei daca nu se doreste prelungirea perioadei cu inca o ora sau 250 lei pentru cei care doresc acest lucru.

ACTIVITATI.

Programul de activitati pentru Scoala Altfel include si escalada (catarare pe un perete inalt de 10 m), jocuri de echipa si multe surprize pentru copii. Contacteaza-ne pentru a stabili impreuna detaliile colaborarii noastre.

Copyright © 2020 - All Rights Reserved to FREEWALL