FAQ

FREEWALL

FAQ.

Ai nelamuriri legate de serviciile noastre? Sau o intrebare legata de sala noastra de escalada? Aceasta sectiune te poate ajuta. In cazul in care nu ai gasit un raspuns la intrebarea ta, contacteaza-ne.

Cum ar trebui sa ma imbrac?

Ai nevoie de haine comode, in care sa te poti misca lejer, dar sa nu fie atat de largi incat sa se ramana agatate de prize sau in echipamentul de escalada. Alege haine rezistente la abraziune, avand in vedere suprafata dura a prizelor si panourilor si de care sa nu iti para rau daca le murdaresti cu praful de magneziu. Parul lung sa fie prins. Se poate purta o pereche de incaltaminte sport, curata in loc de papucii de escalada la inceput. Nu se recomanda purtarea bijuteriilor pe maini: inele, bratari, ceasuri.


Am nevoie de echipament special pentru a veni la catarat?

Pentru bouldering, nu este nevoie de echipament tehnic. Pentru escalada este nevoie de ham, dispozitiv de filat si carabiniera pentru catararea mansa. Se pot inchiria de la receptia salii. Pentru cap de coarda este nevoie si de coarda personala, bucle echipate etc. Nu se inchiriaza.


Pot veni singur/a la catarat sau e nevoie de un partener/a?

Este nevoie de 2 persoane doar pentru escalada. In zona pentru bouldering te poti catara si singur/a. Echipa noastra te va ajuta cu drag sa recunosti traseele si sa te apuci de treaba, daca esti la inceput si nu stii ce sa faci in sala.


Este nevoie de rezervare pentru a veni la sala?

Rezervarea este nevoie doar pentru cei care doresc sa participe la un antrenament/curs de initiere asistate de un instructor. In acest caz, sedintele se programeaza dinainte.


Este accesul in sala conditionat?

Fiecare persoana are acces in sala pe baza unei declaratii de proprie raspundere semnata la prima vizita. Pentru persoanele sub 18 ani, este obligatorie semnarea declaratiei de catre un parinte sau tutore legal. Persoanele sub 14 ani trebuie insotite si supravegheate in sala de catre unul dintre parinti sau tutorele legal (exceptie persoanele inscrise la sedintele de antrenament cu instructor).


Pot veni la sala impreuna cu copilul/copiii mei?

Accesul copiilor sub 14 ani in sala de escalada este permisa doar supravegheati in permanenta de catre unul dintre parinti sau tutorele legal (exceptie copiii care sunt inscrisi la sedintele de antrenament cu instructor programate in prealabil). Atentie! Daca copii vor fi lasati nesupravegheati in sala, activitatea acestora va fi intrerupta de catre echipa Freewall pana la intoarcerea parintelui/tutorelui legal. Varsta minima pentru sedintele de antrenament cu copii (in grup sau individual) alaturi de un instructor este de 7 ani (in functie de gradul de dezvoltare fizica si mentala a copilului). Accesul la astfel de sedinte se face cu programare prealabila, iar accesul parintilor la antrenamente este limitat.


Este parcare disponibila pentru clientii salii?

Sala dispune de 2 locuri de parcare pentru clientii salii. Se poate parca pe strazile din jur sau in parcarea cu plata a Centrului Comercial Platinia/parcarea de la Sala Polivalenta (la cateva minute de mers pe jos de sala).


Se pot organiza petreceri pentru copii la sala de escalada?

Organizam si petreceri pentru copii. Va stam la dispozitie pentru a stabili impreuna detaliile petrecerii personalizate a copilului tau. (numar de contact si link catre pagina cu kids party).


Se poate inchiria sala pentru evenimente private?

Sala se poate inchiria pentru evenimente (petreceri pentru copii, team-buildinguri, grupuri de copii/adulti etc) in afara programului, cand sala este deschisa pentru abonati si clienti. Va rugam sa ne contactati pentru alte informatii.


Se pot consuma alimente sau bauturi in incinta salii?

De la receptia salii se pot cumpara energizante sau bauturi energizante. Accesul cu bauturi alcoolice sau alimente este interzis in sala. Alimentele se pot consuma in locul special amenajat la intrarea in sala. Este permis accesul in sala cu bauturi energizante sau apa, pastrate in recipiente care se inchid etans.


Exista vestiare sau dusuri? Spatiul de depozitare personal este contracost?

Vestiarele sunt dotate cu dulapuri care se inchid la cheie si se pot utiliza gratuit. Nu exista dusuri.

Copyright © 2020 - All Rights Reserved to FREEWALL